homesupportftpcontact

Drukkerij Oranje

– 50 jaar ervaring, van concept tot afwerking –

· home » drukkerij » diensten

diensten – drukkerij oranje

Prepress

prepress Drukkerij Oranje

De prepressafdeling van Drukkerij Oranje is doorheen de jaren uitgegroeid tot een fulltime grafisch bureau. Een team van een twaalftal professionele ontwerpers en DTP´ers ontwerpt uw drukwerk en tekent in samenspraak met u ook een lijn uit voor nuttige marketingtools, zoals uw huisstijl, website, productverpakkingen, textielopdrukken, bedrijfsvoorstellingen, enzovoort.

Benieuwd naar het kunnen van ons creatieve team? Bekijk onze portfolio.
Lees meer over de technische vereisten voor het aan te leveren materiaal.

Drukken

drukken Drukkerij Oranje

Kies voor kwaliteitsdrukwerk! Full colour of quadridrukwerk, druktechnisch vervaardigd en beoordeeld door een team van ervaren vakmensen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide machinepark dat in groot formaat (74 x 103 cm) beschikt over één vierkleurenpers en twee vijfkleurenpersen, waarvan één met laktoren. Daarnaast staat ook een offsetkleurenpers klein formaat (340 cm x 47 cm) tot uw dienst. U kunt bij ons terecht voor al uw brochures, folders en catalogi, magazines, boeken en allerlei gelegenheidsdrukwerk.

Meer info over onze drukpersen.
Meer info over de verschillende soorten drukwerk.

Afwerking

afwerking Drukkerij Oranje

Drukkerij Oranje is uitgebouwd met tal van machines om te rillen en te kappen en een aantal snijmachines, vouwmachines en verzamelhechters. Zo maken wij op een efficiënte manier van uw drukwerk een mooi afgewerkt product.

Meer info over de verschillende afwerkingsmethoden

Verzending & transport

verzending Drukkerij Oranje

Wat dacht u ervan om uw brochure of mailing gepersonaliseerd te versturen? Wij personaliseren uw product, waarna het onder omslag wordt gebracht of onder folie wordt verpakt. Via onze eigen logistieke afdeling kunnen we uw drukwerk tot bij u brengen. Dat gebeurt zo goedkoop mogelijk. Ook het transport naar De Post verzorgen wij graag voor u. De afgifte gebeurt zoals De Post het voorschrijft.