homesupportftpcontact

Drukkerij Oranje

– 50 jaar ervaring, van concept tot afwerking –

· home » drukkerij » drukwerk

drukwerk – drukkerij oranje

Tijdschriften

Maandelijks realiseert Drukkerij Oranje de productie van enkele tientallen tijdschriften. Het zijn geniete of garenloos gebonden titels, formaten vanaf DINA5 of 16x24 cm tot DINA4. Ze worden gemakkelijk vervaardigd vanuit standaard papierformaten, maar ook afwijkende formaten vormen geen problemen. Voor langlopende contracten produceren we namelijk speciale papierformaten en houden we die op stock voor u. Door onze grote druk- en afwerkingscapaciteit garanderen we snelle doorlooptijden. Indien u dat wenst, verpakken we de tijdschriften onder folie in ons bedrijf en leveren we alles verzendklaar aan bij de post. Opnieuw tijdswinst door efficiëntie.

tijdschriften portfolioofferte aanvragen

Brochures & catalogi

Heeft u nood aan brochures of catalogi van uw producten en/of diensten? Naargelang de omvang van uw gamma produceren wij heel beperkte tot heel omvangrijke drukwerken, van nauwelijks 20 tot vele honderden bladzijden. De dunnere nieten we vaak, de dikkere worden gelijmd. Kies voor een luxueuze uitvoering wanneer het bijvoorbeeld om duurdere producten gaat of ga voor een stijlvol ontwerp. De trend is dat deze laatste ook steeds vaker garengenaaid worden. De covers lakken we – al dan niet met UV – of worden geplastificeerd. De maximale dikte bedraagt 6 cm. U heeft ook de keuze uit andere afwerkingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld wire-o.

brochures portfoliocatalogi portfolioofferte aanvragen

Boeken

Drukkerij Oranje produceert heel wat boeken. Dit zijn zowel hard- als softcovers, vaak garenloos gebonden, maar meestal garengenaaid. We hebben voor u bijkomende afwerkingsmogelijkheden, zoals boeken met linnen rug in diverse kleuren, leeslinten, kapitaalbandjes, enzovoort. Het dikste boek dat we tot op heden creëerden, is 45 mm dik en weegt zowat 4 kg. Een aantal keer werd een Plantin-Moretusprijs toegekend aan boeken die wij produceerden voor uitgeverij De Eenhoorn (Op www.eenhoorn.be vindt u heel veel boeken, waarvan het grootste deel door ons vervaardigd werd).

boeken portfolioofferte aanvragen

Folders & flyers

U kunt bij ons terecht voor heel veel verschillende soorten folders en flyers, in de meest uiteenlopende formaten en met veel verschillende vouwwijzen. Dit gebeurt op alle beschikbare papiersoorten en –grammages. Flyers leveren we meestal plano, folders worden dan weer gevouwen of gerild. Soms worden deze ook nabewerkt met plastificatie of lak of werken we ze speciaal af met uitkapvormen en dergelijke. Indien u dat wenst, worden ze speciaal afgeteld voor de post of voor dealers van uw klant. Kortom, wij voldoen aan de talloze vragen die u stelt.

folders & flyers portfolioofferte aanvragen

Gelegenheidsdrukwerk

Onder deze noemer valt onder meer het drukwerk dat ter gelegenheid van uw productlanceringen, (her)openingen van gebouwen, beurzen en uitnodigingen voor diverse evenementen moet worden gedrukt. We produceren ook allerlei drukwerk voor privédoeleinden (geboorte, huwelijk).

gelegenheidsdrukwerk portfolioofferte aanvragen

Huisstijl

Uw briefhoofden, facturen, omslagen, leverings- en bestelbonnen, in de specifieke stijl van uw firma en al dan niet door onze creatieve diensten ontworpen. Wij produceren deze producten op de papiersoorten, omslagen en kartonsoorten naar uw wens.

huisstijl portfolioofferte aanvragen