homesupportftpcontact

Grafisch ontwerp, drukwerk & mailings

– van concept tot afwerking –

· home » webdesign » webproducten

Websites

Dynamische site met cms

dynamische website met cms

Bij een dynamische website verandert de inhoud geregeld. U beheert uw website via een gebruiksvriendelijk contentmanagemenetsysteem volledig zelf. Volgende zaken maken uw website dynamisch:

 • een nieuwsrubriek
 • aankondigingen (jobs, events)
 • support / FAQ rubriek
 • uw volledige productencataloog

Budget website

budgettaire website

Een statische éénpagina website
De belangrijkste info rond uw producten of diensten staat beknopt weergegeven op één en dezelfde webpagina. Denk bijvoorbeeld aan het ´wie, wat, waar´ van uw bedrijf en uw contactgegevens. Voordelen:

 • Gepersonaliseerd ontwerp
 • Snel & goedkoop online

Een subsite op karaat.be
Onder de rubriek ´lifestylegids´ op de website van het regionale lifestylemagazine Karaat, kunt u een eigen subsite creëren. Die bestaat uit een 4-tal pagina´s en heeft de kleuren van uw huisstijl. U kan de tekst en afbeeldingen op uw pagina´s zelf aanpassen. Een voorbeeld van een subsite vindt u op karaat.be
Voordelen:

 • hoog scoren in Google door het succes van de website van Karaat
 • zelf aanpasbaar

Flash website

flash website

Dit type website is een handige tool om aan imagebuilding te doen rond een bepaald merk of product. Animatie, beeld, video, audio, creativiteit en interactiviteit staan hierbij centraal. Let wel: deze website is arbeidsintensiever dan de statische of de dynamische website.

Webshop

Uw e-commerce wordt modulair opgebouwd aan de hand van uw behoeftes en doelstellingen. Zo kunt u kiezen voor het online betalingsplatform van Ogone of voor betalingen via overschrijving. Op basis van uw webshop maken wij een mix van beheermodules. Afhankelijk van uw budget kiezen we voor een systeem op maat of voor het gebruik van het opensourceplatform Magento.

webshop magentoEen demo van een webshop met Magento kunt u hieronder terugvinden:

E-mailings

E-mailtemplates

Web Oranje ontwerpt professionele e-mailtemplates voor uw nieuwsbrieven of actiemailings. U kunt deze als handige tool in uw bestaande e-mailmarketing gebruiken. Enkele voorbeelden vindt u in onze portfolio.

E-mailbeheer

emailist emailmarketingDe e-maillist is een gebruiksvriendelijke marketingtool waarmee u op regelmatige basis uw nieuwsbrieven en actiemailings naar uw klanten verstuurt. U kunt makkelijk de inhoud, zoals tekst en afbeeldingen, in uw bestaande e-mailtemplate zelf aanpassen. U kunt de adressen van uw contacten beheren en de statistieken van uw mailings bekijken. De tarieven om deze tool te gebruiken, zijn afhankelijk van het volume dat u maandelijks verzendt…
Contacteer ons voor verdere informatie.

Digitale magazines

Uw gedrukte catalogus op het internet? In een mum van tijd is uw printcatalogus omgevormd tot een makkelijk te doorbladeren e-magazine!
Uw voordelen:

 • gemakkelijk doorzoekbaar
 • personalisatie mogelijk
 • 24/7 toegankelijk

Enkele voorbeelden van digitale magazines vindt u in onze portfolio.